Nieuwtjes in en om Huis ten Bos

Koolmees kuikentjes geboren!!!

Zooo speciaal…. eerst genieten van papa en mama koolmees die af en aan vlogen om hun kleintjes te voeden met insecten en wormpjes… en na een paar dagen veel gekwetter vlogen ze uit… heel bijzonder om te zien!! Dit arme kleintje kon nog niet vliegen… hopelijk heeft hij zijn ouders daarna toch snel gevonden. Hij/zij was eerst nog even in de rugleuning van de bank gekropen…. gelukkig wist Sjors hem/haar snel te bevrijden.

Schoonmaken!!!

Behalve heerlijk weer, gezelligheid, sporten, relaxen en bubbelen, zijn we afgelopen weekend ook flink aan het schoonmaken geweest. De overkapping is weer schoon, de tuintafel, picknicktafel, speeltoestellen en terras hebben we met de Karcher schoongemaakt. Wij zijn (bijna) klaar voor de zomer!!

Reetje in de tuin

mei 2017 – Het was alweer even geleden. Maar ik heb weer een reetje gezien, net achter het hekje bij de tuin. Eerst smoothies en croissants, toen in de spa, toen lekker even hardgelopen en bij terugkomst stond ik oog in oog met een reetje. Prachtig om te zien. Ik pakte direct mijn camera, we speelden verstoppertje, achter verschillende bomen. Ze liep wat heen en weer. Ik dacht dat ze achterna gezeten werd door een blaffende hond. Pas vijf minuten later merkte ik dat het de ree was die blafte. Arme schat, ze was natuurlijk bang van mij. Ik ben toen gauw naar binnen gegaan. Meer over het gedrag van reeën.

Trampoline ingegraven

juli 2016 – Afgelopen weekend hebben we de trampoline ingegraven. Het is nu nog veiliger springen bij Huis ten Bos. Afgelopen weekend hebben we de trampoline ingegraven. Het is nu nog veiliger springen bij Huis ten Bos.