Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Huis ten Bos? Over de bedden, de omgeving, de spullen die wel of niet aanwezig zijn? Stel ze gerust via info@huistenbos.nl – maar kijk eerst even of jouw vraag hieronder al beantwoord is.

Hoeveel bedden zijn er in het vakantiehuisje in Drenthe?

 

In Huis ten Bos is een twee persoonsbed (180×200), een stapelbed (2x 90×200) en een twijfelaar (140×200) aanwezig. Deze zijn verdeeld over drie slaapkamers. De kamers zijn niet heel ruim maar een campingbedje past in de kamer met 2p bed. Op verzoek zetten we zonder meerkosten graag een campingbedje met comfortabel dik matrasje voor u klaar.

Er zijn vier eenpersoonsdekbedden en twee tweepersoons 4-seizoenen dekbed (dus een zomer en een herfst/lente dekbed). De afmeting van het grote dekbed is 220×240 (lits-jumeaux) en die voor de twijfelaar is 200 m x 2.00 m).

 

 

Hoe is het beddengoed in het vakantiehuis?

Er zijn in het huisje zes eenpersoonsdekbedden, twee vierseizoenendekbedden (twee losse lagen die je aan elkaar vast kunt klikken) in maat 220×240 (lits-jumeaux)  en 200×200, een klein dekbedje voor het campingbedje en acht hoofdkussens.

Zijn er ook fietsen, kinderzitjes bij het vakantiehuisje in Drenthe?
Jazeker er is een dames- en een herenfiets van goede kwaliteit (Batavus Weekend). Er zijn twee voorzitjes en er is een achterzitje aanwezig. Er is een fietsmand. Er zijn drie kinderfietsen voor kinderen in de leeftijd van 3-5, 5-8 en 8-10. De kinderfietsen zijn niet geschikt voor lange tochten.
Voor hoeveel personen is het vakantiehuisje in Drenthe geschikt?
Huis ten Bos in Drenthe is geschikt voor 2 tot 6 personen. Het gezelschap bestaat uit maximaal twee volwassenen en vier kinderen of vier volwassenen en een kind. Huis ten Bos is ook heel geschikt voor twee volwassenen. Het huis is niet geschikt voor studentengroepen en of feestjes.
Is de spa geschikt voor kleine kinderen?
Jazeker, onze kleine gasten worden heel blij van de spa. Voor hen is het een heerlijk verwarmd mini zwembad. Er liggen armbandjes en een opblaasband. Maar deze kun je uiteraard ook zelf meenemen. Vergeet ook geen zwemluier als je kindje nog niet zindelijk is. Het is voor de ouders ook heerlijk om s avonds gebruik te maken van de jacuzzi met een babyfoon ernaast.

Als de spa niet gebruikt wordt is deze veilig afgesloten door middel van een dikke cover (deksel).

Hoe komen we aan de sleutel?
De sleutelprocedure ontvangt u via de mail.