Voorwaarden

Verhuren is vertrouwen. Wij gaan ervan uit dat u zorgvuldig met ons bezit omgaat.

Aankomst en vertrek
Het huis staat tot uw beschikking vanaf 15.00 uur op de dag dat de huurperiode begint en het huis dient voor 10.00 uur verlaten te worden op de laatste dag van de huurperiode. Als u om 10.00 uur nog in het huisje bent, en de schoonmakers moeten op u wachten, dan zijn wij helaas genoodzaakt om 30,- per uur (twee schoonmakers) aan kosten in rekening te brengen. Maandag en vrijdag zijn de dagen van aankomst en vertrek. In overleg kan hiervan afgeweken worden.

Linnengoed

Het linnenpakket bestaat uit een hoeslaken, dekbedhoes, kussensloop, twee badhanddoeken p.p. en drie hand- en drie theedoeken, twee vaatdoekjes per verblijf.
U kunt zelf linnengoed mee te nemen. Om de matrassen zit standaard een molton. U dient dan ook zelf handdoeken en keukenlinnen mee te nemen. Onderstaand linnengoed heeft u dan nodig voor de bedden:
slaapkamer 1: tweepersoonsbed
1 x hoeslakens voor 2 persoonsbed (180×200), 1 x dekbedhoes lits-jumeaux (240×220), 2x kussensloop.
slaapkamer 2: stapelbed
2 x hoeslakens voor 1persoonsbed, 2 x dekbedhoes voor 1persoonsbed, 2x kussensloop. (stapelbed)
slaapkamer 3: twijfelaar
1 x hoeslaken voor 140×200 twijfelaar, 1 x dekbedhoes voor 200×200, 1x kussensloop.

Op de grote slaapkamer is het bijplaatsen van een campingbedje met comfortabel matrasje (zonder meerkosten) mogelijk. De loopruimte op de kamer wordt dan wel beperkt.

Telefoon
Onze GSM heeft ter plekke een prima ontvangst.

TV
U kunt alle Nederlandse tv zenders via de satelliet bekijken.

Internet | WiFi
In en om Huis ten Bos kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet.

Roken
Roken is in het vakantiehuis verboden maar op het terras toegestaan, mits er geen peuken achterblijven.

Huisdieren
Huisdieren staan wij alleen na overleg toe. Het huis dient haar- en geurvrij te worden achtergelaten. Uiteraard is het niet de bedoeling dat uw hond zijn behoefte in de tuin doet. De meerkosten zijn € 25,- per verblijf.

Energiekosten
De huurprijzen zijn inclusief energiekosten. Behalve in de periode van 1 november tot 1 maart, dan bedraagt de energietoeslag € 15,- per dag.

Sleutel
De sleutelprocedure krijgt u per mail toegezonden.

Toeristenbelasting
Is bij de prijs inbegrepen.

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering tot 8 weken voor aankomst is 30% van de huursom verschuldigd. Tot 4 weken is dat 50% van de huursom en binnen 4 weken voor aankomst het volledige bedrag.

Annuleringsverzekering
Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Informatie
Wij houden onze website zo goed mogelijk up-to-date. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden in deze website of andere gekoppelde websites.

 

Borg betalen en terugbetalen

We vragen een borg van€ 150,- . Deze gebruiken we als we extra (schoonmaak)kosten moeten maken of als er spullen kwijt of beschadigd zijn achtergelaten. Checkt u de inventaris bij binnenkomst op schade en aanwezigheid. Ontbreken er voorwerpen of is er iets kapot, meldt dit dan zo spoedig mogelijk bij ons. Ook wanneer er tussendoor iets kapot gaat, is het belangrijk dit te melden, zodat we voor vervangende spullen kunnen zorgen. Zie onderstaande punten:

Huisvuil

Vuilnis dient in de juiste container te worden gedaan (gft, papier, rest en pmd). Glas naar de glasbak. Op de Toon (achter de deur woonkamer). Ziet u op welke dag welke container wordt geleegd. Zet u de betreffende container, met grepen naar de weg, de avond van te voren aan de wissel, dat is tegenover ingang van de rondweg van de Hermelijn. Vergeet u niet uw levensmiddelen uit de keukenkastjes, koelkast en vriezer mee te nemen?

Schoonmaken
U dient het huis bezemschoon achter te laten. Schoonmaakattributen zijn ruim aanwezig om tijdens uw verblijf het huis netjes te houden. Verder vertrouwen wij erop dat u met huis, tuin en interieur omgaat alsof het uw eigendom was. Als bij inspectie na de huurperiode blijkt dat extra kosten gemaakt moeten worden voor schoonmaken, zijn wij genoodzaakt deze op u te verhalen.

– U dient de buitenkeuken na gebruik schoon achter te laten, deze wordt niet door het schoonmaakteam schoongemaakt.  Graag kruimels en kringen verwijderen.

– Er mag geen afwas op het aanrecht achterblijven.

– Wilt u gebruikte spullen en meubels op de plek terugleggen/zetten waar u ze heeft aangetroffen.

– Gebruikt beddengoed, bad- en keukenlinnen graag verzamelen en in de gang neerleggen.

Schade 

Ontstane schade kunt u op uw verzekering verhalen. Als zij de schade (onvoldoende dekken) zullen we (een deel) van de borg hiervoor gebruiken. Voorbeeld: als door uw toedoen de tv stuk gaat en de verzekering vergoedt alleen de dagwaarde, dan zullen we voor het restant de borg (deels) gebruiken.