Activiteiten

Als je een vakantiehuisje zoekt in Drenthe waar ook van alles te doen is in de omgeving, dan ben je bij Huis ten Bos aan het juiste adres. Het vakantiehuisje ligt midden in het bos, dus sowieso kun je genieten van alles wat het bos te bieden heeft. Fietsen, hardlopen, wandelen. Maar er is ook genoeg te doen in de omgeving. Hieronder zie je een overzicht van activiteiten gesorteerd op thema. Mis je een activiteit, zou je graag iets willen doen wat er niet tussen staat. Laat het ons weten en wij gaan voor je op zoek! Ook als je iets hebt ontdekt wat er nog niet bij staat horen we dat graag :-)!

Actief

Kunstroutes, musea, oude ambachten, molens. Drenthe heeft heel veel kunst en culturele schatten bewaard. Klik op de afbeelding voor een uitgebreid overzicht.

Natuur

Als je van natuur houdt is Drenthe de plek. Diverse nationale parken zijn binnen handbereik. Huis ten Bos grenst zelfs direct aan het bos. Er zijn diverse belevingspaden in de omgeving.

Zwemmen

We hebben een flinke selectie voor jou aan buiten en binnen zwembaden, twee tropische zwemparadijsen, maar ook natuurlijke zwemvijvers. Waar kies jij voor?!

Eten en drinken

In de omgeving van Huis ten Bos vindt u heel veel leuke restaurantjes. Van een sterrenrestaurant tot pannenkoekenboerderijen en van tapa’s tot bistro en Italiaans. Smakelijk eten :-P!

Pretparken

In de directe omgeving vind je kleine themaparken en superleuke binnen en buitenspeeltuinen. Ook niet ver van Plopsa en Slagharen. De tijd van je leven!!!

Festivals

Er worden vele festivals in Drenthe georganiseerd. Op het gebied van Kunst, Cultuur, Theater en natuurlijk Food….

Wellness

We hebben voor u een overzicht van sauna’s, yoga, massage en zwembaden verzameld. Genieten!!

Kunst en Cultuur

Kunstroutes, musea, oude ambachten, molens. Drenthe heeft heel veel kunst en culturele schatten bewaard. Klik op de afbeelding voor een uitgebreid overzicht.

Winkeltjes

Er zijn diverse brocante, antiek en landgoedwinkeltjes in de omgeving te vinden. De grote ketens vindt je terug in Meppel en Hoogeveen, beide op 20 autominuten reistijd van Huis ten Bos).